Benim çocuğum hangi okula gidecek?

Çocuğunuzun hangi okula gideceğini ve eğitim hayatı ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri E-okul Yönetim Bilgi Sistemi internet adresine girerek "Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi" ekranına tıklayın. Ardından öğrencinin T.C kimlik numarası ve okul numarasını girerek sisteme kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.

Öğrencim için izin almak istiyorum ne yapmalıyım?

Öğrencinizin okula devamı ders bakımından arkadaşlarından geri kalmaması açısından çok önemlidir.

Çok önemli durumlarda öğrenciniz için Müdür Yardımcısı Turan Bey’den izin alabilirsiniz.

Telefon numaramız değişti ne yapmalıyım?

Sınıf Rehber Öğretmeniniz ile iletişime geçerek E Okul sisteminden telefon numaranızı değiştirilmesini sağlayabilirsiniz.

Okul Rehber Öğretmenimiz ile nasıl görüşebilirim.

Rehber Servisimiz okul ders saatleri içerisinde hizmet vermektedir. Rehber öğretmenimiz ile görüşmeye gelmeden önce randevu alırsanız çok daha faydalı bir görüşme sağlayabilirsiniz.

Öğrencimin kullanmadığı okul kıyafetini okula getirebilir miyim?

Okulumuza getirdiğiniz okul kıyafetleri onarılıp temizlenerek ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılmaktadır.

Okulunuzdan mezun oldum; ama diplomamı kaybettim ne yapmalıyım?

Okulumuza dilekçeniz ve kimliğiniz ile başvuru yaparak diploma kayıt belgenizi alabilirsiniz.

Okulunuzdan mezun olmadan ayrıldım, nasıl bir belge alabilirim?

Okulumuza dilekçeniz ve kimliğiniz ile başvuru yaparak öğrenim belgenizi alabilirsiniz.

Okulunuza bağış yapmak istiyorum, ne yapmalıyım?

Okulumuza yapılan bütün bağışlar kayıt altına alınmaktadır.

Dilerseniz Okul Aile Birliği hesabına bağış yapabilir ya da okulumuza gelerek makbuz karşılığında bağışınızı yapabilirsiniz. (Elden yaptığınız bağışlar sizin adınıza Okul Aile Birliğimizin banka hesabına tarafımızca yatırılmaktadır.)

Okul Aile Birliği Hesap Bilgileri

T.C. Ziraat Bankası Ulucami Şubesi