Görsel Sanatlar & Teknoloji Tasarım Sergimiz

2022-2023 eğitim öğretim yılı Görsel Sanatlar, Teknoloji Tasarım ve İngilizce dersi kapsamında öğrencilerimizin yıl boyunca yapmış olduğu birçok tasarımı okulumuzda yapmış olduğumuz yıl sonu sergisi ile taçlandırmış bulunmaktayız.

Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize; Fatma Sevinç, Pınar Gürsu, Sevgi Mısır Avcı, Gülşah Irmak'a, teşekkür ederiz.

Sergimizin açılışı Milli eğitim Müdürü Gürhan ÇOKGEZER tarafından yapıldı.
Görsel Sanatlar Öğretmeni Pınar Gürsu, Teknoloji Tasarım Öğretmeni Fatma Sevinç, İngilizce Öğretmenleri Sevgi Mısır Avcı ve Gülşah Irmak öncülüğünde öğrenciler tarafından yapılan çalışmalar misafirler tarafından büyük ilgi gördü.

Sergilenen çalışmaları yakından inceleyen Okul Müdürümüz, çalışmalar hakkında öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldı.
Öğrencilerin ufkunu açan bu tür sergileri çok fazla önemsiyor, emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ediyor ve Okul Aile Birliği'ne desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda açılan sergi 12 Haziran Pazartesi gününe kadar ziyaretçilere açık olacaktır.

Yayın: 12.06.2023 - Güncelleme: 25.06.2023 19:00 - Görüntülenme: 415