My Dream Class E-Twinning Projesi

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında İngilizce öğretmenimiz Gülşah IRMAK rehberliğinde My Dream Class (Hayalimdeki Sınıf) adlı E-twinning projemiz başlamıştır.

Çeşitli öğrenme alanlarına sahip ve aktif öğrenmeyi teşvik eden bir sınıf hayal ediyoruz. Geleneksel sınıflardan farklı olarak, projemizi öğrencilerin iletişim kurabilecekleri ve işbirliği içinde çalışabilecekleri yenilikçi bir sınıf olarak tasarlayacağız. İç mekan veya dış mekan etkinlikleri ile farklı öğrenme ortamlarından faydalanacağız. Sonuç olarak öğrenciler 21. yüzyıl becerilerini geliştirebileceklerdir.

We dream a class with a variety of learning spaces and encouraging active learning. Unlike traditional classrooms, we will design our project as an innovative classroom where students can communicate and work collaboratively. We will benefit from different learning environments with indoor or outdoor activities. As a result students will be able to develop their 21st century skills.

PROJECT PARTNERS

1-      Barbara  Dadić  Eđed  -cofounder- Osnovna škola Laslovo   Laslovo  CROATlA

2-      Gülşah Irmak-Osmangazi - Ahi Hasan Ortaokulu Osmangazi Bursa  TURKEY

3-      Gülçin Rodoplu- Şehit Burak Okay Ortaokulu Keles Bursa TÜRKİYE

4-      Taha Karagöz-Nuri Erbak Ortaokulu Yıldırım Bursa TURKEY

5-      Şükran ÇAPKIN-founder-Nuri Erbak Ortaokulu Yıldırım Bursa TURKEY

6-      Serpil Coşkun-Şehit Uğur  Yıldız İmam Hatip Secondary School Manvagat Antalya TÜRKİYE

7-      Arzu Çakır-Hacı Mustafa Tarman Ortaokulu  Keçiören  Ankara TURKEY..

8-      Neziha Ekinci-İGSAŞ Ortaokulu Gebze  Kocaeli TURKEY

9-      Banu Yaşar-BARBAROS ORTAOKULU Mersin TURKEY

10-   Şerafettin Mart-Hacı Numan Ortaokulu  Beykoz  İstanbul TURKEY

11-   Mais Sami Obaidad-Ktm Comprehensive Secondary School for Girl Irbid JORDAN

12-   Stanisława Podleśny-Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 12 w Rybniku Rybnik POLAND.

13-   Edita Račkauskienė-Telšių „Germanto" progimnazija Telšiai LlTHUANlA

Project Introduction Video