T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Osmangazi-Ahi Hasan Ortaokulu

Geçmişten Bugüne Yansımalar E-Twinning Projemiz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Alper ÇİFTÇİ rehberliğinde Geçmişten Bugüne Yansımalar (Reflections From The Past To The Present)  adlı E-twinning projemiz başlamıştır.

The project is about the places of interest, sightseeing,traditions,customs of the country.Every country has its own history,tradition,custom,dishes,traditional crafts, folk dances, language,holidays,clothes,people.The main idea of the project is to find out the Europe and Cultural heritage of the countries.Common European cultural heritage is one of the definition of a European dimension.Students will learn more about countries and their tangible and intangible promotion.

 

Proje ülkenin ilgi çekici yerleri, gezileri, gelenekleri, örf ve adetleri ile ilgilidir. Her ülkenin kendi tarihi, geleneği, adetleri, yemekleri, geleneksel el sanatları, halk dansları, dili, tatilleri, kıyafetleri, insanları vardır. Proje, ülkelerin Avrupa ve Kültürel mirasını bulmaktır. Ortak Avrupa kültürel mirası, Avrupa boyutunun tanımlarından biridir. Öğrenciler ülkeler ve onların somut ve soyut tanıtımları hakkında daha fazla bilgi edineceklerdir.

 06-01-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.01.2022 - Güncelleme: 06.07.2022 11:28 - Görüntülenme: 397
  Beğen | 3  kişi beğendi