BURSA / OSMANGAZİ - Osmangazi-Ahi Hasan Ortaokulu

My Pet Friend E-Twinning Projemiz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında İngilizce öğretmenimiz Sevgi Mısır AVCI rehberliğinde My Pet Friend adlı E-twinning projemiz başlamıştır.

My Pet Friends

In this project ,We want our students establish a love bound with animals , value and protect them in all conditions.

For this reason

- loving animals has great contributions to the emotional and social development of children.

-The social skills of children who establish love bonds with animals are more developed and they are more extroverted.

-At the same time, the relationships they establish with their family and environment are stronger.

-Their empathy skills and compassion are stronger.

-Regular contact with animals contributes greatly to the child's responsibility and decision-making mechanism.

-The child who loves animals learns to love all living things in the outside world and protects them.

Evcil Hayvan Arkadaşlarım

Bu projede öğrencilerimizin hayvanlarla iç içe bir sevgi kurmasını, onlara değer vermesini ve her koşulda korumasını istiyoruz.

Bu yüzden

- Hayvanları sevmenin çocukların duygusal ve sosyal gelişimine büyük katkıları vardır.

- Hayvanlarla sevgi bağı kuran çocukların sosyal becerileri daha gelişmiş ve dışa dönüktür.

- Aynı zamanda aileleri ve çevreleriyle kurdukları ilişkiler daha güçlüdür.

- Empati becerileri ve merhametleri daha güçlüdür.

- Hayvanlarla düzenli temas, çocuğun sorumluluk almasına ve karar verme mekanizmasına büyük katkı sağlar.

- Hayvanları seven çocuk, dış dünyadaki tüm canlıları sevmeyi öğrenir ve onları korur.

Yayın: 23.11.2021 - Güncelleme: 06.07.2022 11:30 - Görüntülenme: 170