Bilim ve Teknoloji Merkezinde öğrendik, Botanik parkta eğlendik!

Okulumuz Matematik Öğretmeni Hüseyin YALIN ve 5-C sınıfı Bilimin serüvene dönüştüğü yerdeydiler.

&Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projesi Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, Türkiye'nin bilim ve teknoloji alanındaki gelişimine hız kazandırmayı ve bu kapsamdaki ilk örnek olarak tüm Türkiye'ye model olmayı hedeflemektedir. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Recep Altepe önderliğinde ve sosyal sorumluluk bilinciyle yürütülmekte olan bir projedir.

Okulumuz 5 C sınıfı öğrencileri ve Matematik Öğretmenimiz Hüseyin YALIN eşliğinde, bu merkezi çok sevdiler. En çok hoşlandıkları İllüzyon gösterisi oldu. .  Ayrıca Bilim merkezinde Ses, enerji, ısı, ışık, hava, elektrik, su, yenilenebilir enerji ve suyun serüveni gibi 14 farklı kategoride sayısı 250`ye yaklaşan deney düzeneği ve branşlarında uzman rehberlerin gözetiminde  deney yapma olanağını sunuluyor.

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi gezdikten sonra Botanik Parkta piknik yaparak gezimizi eğlenceli bir şekilde noktaladık.

FOTOĞRAFLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 06.06.2016 - Güncelleme: 18.03.2023 08:58 - Görüntülenme: 487