FAMILY ACTIVITIES IN A PANDEMIC" ADLI E-TWINNING PROJEMİZ

Aile katılım çalışmalarını pandemi sürecine uyarlamış etkinlikler yapmayı hedefleyen Pandemide Aile Katılımı isimli projemiz  başladı.

12-01-2021

Neden bu projedeyiz?

Covid19 sebebiyle tüm dünya olarak sıkıntılı günler yaşıyoruz. Okullar kapalı ve sosyal hayat neredeyse durmuş halde. Bu günlerde tüm zamanımız evde ailemizle geçiyor. Peki bu pandemiyi öğrenciler ve aileleri için bir fırsata çevirmeye ne dersiniz? İşte tam olarak biz 8 ortak okul olarak pandemiyi bir fırsata çevirmeyi hedefledik. 2021 yılının Ocak, Şubat ve Mart aylarında on beş günde bir aile etkinliği yaparak ailemizle sosyal ilişkilerimizi güçlendirmek, aynı zamanda etkinliklerimizi paylaşırken İngilizce dilini kullanarak İngilizce dil becerilerimizi geliştirmek istiyoruz.

Hedeflerimiz ve Beklentilerimiz

1. Öğrenciler yemek yapmak, şarkı söylemek, bir ev işi yapmak, sorumluluk almak gibi farklı beceriler kazanacak.

2. Öğrenciler aileleri ile bağlarını güçlendirecek.
3. Öğrenciler akranları ile sanal ortamda sosyalleşecek.
4. Öğrenciler İngilizce dil becerilerini geliştirecek.
5. Öğrenciler farklı kültürleri tanıyacak.
6. Öğrenciler ve aileleri pandeminin getirdiği stresten uzaklaşacak.

Yayın: 12.01.2021 - Güncelleme: 05.07.2022 11:00 - Görüntülenme: 308