Ekm

"Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim"    Mustafa Kemal ATATÜRK

Okulumuzun Beden Eğitimi öğretmenleri Füsun BABADAĞ, Ahmet TÜRKMEN, Ali TOPÇU ve sevgili öğrencilerimiz çevrimiçi imkanlar dahilinde yaptıkları etkinlik ile Cumhuriyetimizin 97. yaşını sevinç içinde kutladılar.

Ekm

Şerefli bir yaşamın bedeli, her ne olursa olsun ödenir. Küçük oyunlar, küçük oyuncularındır. Onlar, okyanusta boğulmanın adabını bilemezler! Cumhuriyet erdemdir. Ülkemizin doğum gününü kutlamak, bu günü hakkınca yaşamak bize yakışandır, olması gerekendir...

Okulumuz Anaokulu öğretmenlerinden Sibel BERKER KOYUNCU, Canan ÇANKAYA ve güzel öğrencileri okulumuzda Cumhuriyetimizin 97. yaşını sevinç içerisinde kutladılar. 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Mrt

"Ben bugün 'sıcak-soğuk' kavramını tekrar edip 'ayıcık' sanat etkinliğini yapmalarını söylemiştim." diyor Sibel Öğretmen :)

❤ Evde kaldığımız bugünlerde sizi çok seven öğretmenleriniz hep sizinle❤

Mrt

Hem etkinlik yapıyorlar hem yardım ediyorlar. Uzaktan ama sımsıcak mesajlarını alıyoruz ballarımızın

Boş durmuyoruz (:

Mrt

Çin'de başlayan, sonrasında tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsünün ülkemizde de görülmesi üzerine okullar 13 Mart günü tatil edilmişti.

Okulların tatil olması ile birlikte dezenfektan işlemine biz de 16 Mart Pazartesi günü başlamış bulunduk.

Corona Virüs ile mücadele kapsamında okulumuz, temizlik ekibi tarafından 16 - 20 Mart tarihlerinde tamamen temizlendi.

23 Mart Pazartesi günü de Bilmiş İlaçlama tarafından tüm alanlar  ilaçlandı ve dezenfekte edildi.

Çocuklarımızın sağlığı ve güvenliği bizim için her şeyden önemlidir. Öğrencilerimizin okula geldikten sonra temiz ve hijyenik bir ortamda bulunmaları için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ve yapmak içinde uğraşacağız.
Bu durumu, sıkıntısız bir şekilde, ülke olarak atlatacağımıza inanıyoruz.

Sizlerden isteğimiz, toplu alanlarda zaman geçirmemeniz ve kişisel hijyene çok dikkat etmenizdir.

Tatil dönüşü görüşmek üzere sevgili çocuklar.

Mrt

Okulumuz çok amaçlı salonda12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı öğrencilerimiz ve görevli öğretmenlerimiz tarafından yapıldı.

Mrt

Özel Eğitim sınıfı öğrencilerimizin bahara hazırlık çalışmaları

Mrt

Bugün etkinliklerle hem noktalama işaretlerinin bir kısmını öğrendik hem de eğlendik

Mrt

(DYNED)İngilizce Dil Eğitim Sistemini başarıyla kullanan öğrenciler tören sırasında ödüllendirildi.

Ödüllerin alınmasında emeği geçen öğrencilerimizi çalıştıran Emine AYDIN, Gülşah IRMAK, Sevgi MISIR AVCI, Zerrin İMREN İngilizce öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Osmangazi Mesleki Eğitim Merkezi tarafından mesleki eğitime yönlendirme çalışmaları kapsamında okulumuzda toplantı düzenlendi.

Osmangazi Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa KARAASLAN ve Rehber Öğretmeni Özgür ÖZDEMİR'in sunum yaptığı toplantıda öğrencilerimiz için çok kıymetli bilgiler verildi.

Merkez olarak, globalleşen dünyada eğitim verdiğimiz insanımızın milli, manevi, ahlaki ve insani değerlere bağlı kalmak koşulu ile dünyanın neresinde olursa olsun sanatını yapabilecek seviyede üstün nitelikli insanlar yetiştirme hedefinde olduklarını dile getiren Rehber Öğretmeni Özgür ÖZDEMİR, konuşmasında: "Meslek sahibi olmak isteyen gençleri uygun mesleklere yönlendirerek temel meslek eğitimi vermek, öğrencileri kayıtlı oldukları sürece sosyal güvenlik şemsiyesi altına almak, kalfa ve ustaların meslek kurslarıyla gelişimlerini sağlamakta oldukalrını ifade etti.

Osmangazi Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa KARAASLAN, her öğrencinin ilgi ve yeteneğinin faklı olduğunu, öğrencilerin sevdikleri ve yeteneklerine yatkın mesleklere yönlendirme noktasında iddialı olduklarını belirtirken, 2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılı itibari ile Mesleki Eğitim Merkezine kayıt olan öğrencilerin aynı zamanda lise diplomasına sahip olacağını söyledi.

Bireylerin yeteneklerini doğru yönlendirmek amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirten Müdür Yardımcısı Mustafa KARAASLAN, Bakanlığımızın mesleki eğitimi sürekli olarak desteklediğini ve bu desteğin her yıl artarak devam ettiğini, gelişen teknolojik ortamda mesleki eğitimin öneminin daha bariz ortaya çıktığını ve eğitimde başarılı olmanın tek yolunun üniversite değil, aynı zamanda her bireyin ilgi ve yeteneği doğrultusunda en iyi yapabileceği mesleğe yönlendirilmesi olacağını sözlerine ekledi.

Mrt

Resim öğretmenimiz Pınar Demirdeşen rehberliğinde grup çalışması ile kapı süslerimizi tamamladık.

Mrt

3 Mart 2020 Salı günü okulumuz ve Kızılay işbirliği ile hazırlanan Kan Bağışı Kampanyası mutlu sonla bitti.

Gelen, gelmeyi düşünen, destek veren velilerimize ve öğretmenlerimize, bize yardım eden öğrencilerimize, Kızılay çalışanlarına teşekkür ederiz.

hHHem çalışıyoruz hem eğleniyoruz (:

01     Geometri şekilleri öğrendiğimiz palyaço etkinliğimizin son hali