Haz

Öğrencilerimizin karne heyecanına ortak olduk biz de.

Tatil de dinlenmeli, eğlenmeli; ama asla boş verilmemeli çocuklar.

Gelecek gelişiminize katkı sağlayacak aktivitelere yönelin. Hepinizi tebrik ediyoruz.

İyi tatiller diliyoruz.

Haz

Okul bahçemizde müzikle başlayan mezuniyet günümüzde öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler.

Programın hazırlanmasında emeği geçen Okul Aile Birliği Başkanı Hilal Aydın'a ve katkı sağlayan herkese teşekkür eder mezun olan öğrencilerimize hayat boyu başarılar dileriz.

Haz

Okullar arası futbol turnuvasında Futbol Küçük Erkekler Osmangazi İkincisi olan takımımızı tebrik eder Teknik Direktörümüz Ali TOPÇU'ya emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi ve onları çalıştıran öğretmenlerimizi kutluyor, güzel çalışmalarının devamını diliyoruz.

Mrt

67 öğrencimizin katıldığı 18 Mart Çanakkale Zaferi Mangala Turnuvası sonuçlanmış olup dereceye giren öğrencilerimize Okul Müdürü İbrahim Halil Torun tarafından Başarı Belgeleri verilerek madalyaları takılmıştır.
Sıralama:
7-8'lerin 1'incisi 8B sınıfından MUZAFFER EFE ATILGAN
7-8'lerin 2'ncisi 8A sınıfından HÜSEYİN YİĞİT YILDIRIM
7-8'lerin 3'üncüsü 8A sınıfından BURAK YAZIK
5-6'ların 1'incisi 6E sınıfından EDA NUR TRABZONLU
5-6'ların 2'ncisi 6D sınıfından AYŞE DİLRUBA ERDEN
5-6'ların 3'üncüsü 6B sınıfından ALİ FAİKOĞLU
Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, turnuvayı düzenleyen Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet TÜRKMEN'e teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart "Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü"nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimizi Şükranla Anıyoruz.

Programda emeği geçen öğrencilerimizi tebrik eder programı düzenleyen öğretmenlerimizden Barış Öztürk'e, Serpil Ilgaz Uğur'a ve Özlem Han Aktaş'a, teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz küçük de olsa Kapalı Spor Alanına kavuştu.

Okul Sporları Projesi kapsamında okulumuza el atan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ'a destekleri için teşekkür ederiz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde okulumuz özel eğitim sınıf öğrencilerimiz çeşitli etkinliklerde rol aldılar. Öğrencilerin diyalog ve işbirliği içerisinde güzel bir şekilde vakit geçirmeleri öğretmenlerince sağlandı.

Kas

Ekim, Kasım ayı DÖGEP Faaliyetleri kapsamında eğitim öğretimde sosyal, kültürel, ahlaki değerlerin kazanılmasında aile le işbirliğinin önemi konulu toplantımızı velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Kas

Ölümünün 83. yılında 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenliyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin resmen kurulduğu tarihtir. Ulu Önder Atatürk, diğer bayramlar gibi bu bayramı da gelecek nesillere bir miras olarak bırakmıştır. 29 Ekim 1923 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapılan bir anayasa değişikliğiyle Türkiye'nin yönetim biçimi Cumhuriyet olarak belirlenmiştir.

Türk halkı için Cumhuriyet Bayramı, milli birlik ve beraberliğin, toplumsal dayanışmanın üst düzeye çıktığı milli bayramlarımızdan birisidir. Bu kutlu gün okulumuzda etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

CUMHURİYET KOŞUSU

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 98. Yıl Dönümü sebebi ile öğrencilerin katılımları ile Cumhuriyet Koşusu gerçekleşecek.

Yarışmada en önemli hedeflerimizden bir tanesi öğrencilere sporu sevdirmek ve de öğrencilerde Sağlıklı Yaşam Bilinci oluşturmak.

⏰ 12:30

️ 25 Ekim 2021

Pınarbaşı Parkı

Ekm

22 Ekim 2021 Cuma günü okulumuzda Spor Kulübünün organize ettiği "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası" yapılacaktır. Katılmak isteyen öğrencilerimiz Beden Eğitimi Öğretmenlerine kayıt yaptırabilir.

Eyl

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı öğrencilerimize kavuşmanın mutluluğuyla başladı.

Hayırlı olsun.

Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı, kesintisiz ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Ara

ASIL ENGELLİLER, KARŞILARINA ÇIKAN ENGELLERİ GEÇEMEYENLERDİR!

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin çalışmalar yürütülmüştür. Bu kapsamda engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan edilmiştir. Ülkemizde de çeşitli etkinlikler düzenlenerek eğitim, sağlık, çalışma hayatı gibi alanlarda fırsat eşitliği sağlanması ve farklılıklara saygı gösterilmesi, mekânsal erişim yanında teknoloji ve bilgiye erişimin bu bireyler için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekilerek toplumsal farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır.

Unutmayalım ki engellilik birey ve ailesi için zorlu yaşam koşullarını beraberinde getirmekte ve onların yaşadığı sorunlarla baş etmeleri sürecinde bizlere görevler düşmektedir. Bu nedenle her alanda onların yaşamlarını kolaylaştırmak, yılın her günü onları anlamak için her gün birlikte çalışalım.

Hoşgörü, sevgi ve saygıyla daha güçlü bir ülkede hep birlikte yaşamı kucaklayalım.

YALNIZCA BİR GÜN DEĞİL HER ZAMAN YANINIZDAYIZ!

FARKINDA OLUN EMPATİ KURUN!

ÖZEL EĞİTİM OLMADAN ÇAĞDAŞ EĞİTİM OLMAZ!