Nis

Okullar Arası Oryantiring Ankara Grup Müsabakalarında öğrencimiz Batuhan Yiğit Gürer Yıldız Erkekler kategorisinde 105 sporcu arasında 1. Oldu. Küçük Erkekler takımımızda 17 takım arasında 5. olarak yarışmayı tamamlamıştır. Yiğit Batuhan Gürer 22 Mayıs'ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında okulumuzu ve Bursa'mizi temsil edecek. Öğrencimizi tebrik eder, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının kabılünün 103. yılını kutladık ve İstaiklal Marşı yazarımız Mehmet Akif Ersoy'u andık. Programı hazırlamakta emeği geçen öğrencilerimize ve başta Serpil Ilgaz Uğur ve Özlem Han Aktaş olmak üzere emeği geçen Esra Yıldızalp ve Gülşah Irmak öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

11 ayın sultanı Ramazan ayı okulumuzda mutlulukla karşılandı. Ramazan Sokağımızı hazırlayan öğretmenlerimiz başta Şerife İnecikli ve Melike Kaplan olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz. Herkese hayırlı Ramazanlar...

Ock

Anasınıflarımız için Dilimizin Zengnlikleri Projesi Kapsamında Dilek Sertkaya ile Masal Anlatımı Etkinliği gerçekleştirildi.

Nilüfer İlçe Tarım Müdürlüğü Tarafından öğrencilerimize;

Güvenilir Gıda  -  Gıda Zehirlenmesi  -  Gıda İsrafı  ve  Bilinçli Tüketici konulu seminer verilmiştir.

15 Temmuz Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Türk milletinin bağımsızlığına olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşı'mızın 102. yıl dönümünde millî şairimiz M.Akif Ersoy'u; Serpil Ilgaz Uğur ve Özlem Han Aktaş öğretmenimizin hazırladığı törende saygı ve minnetle andık. #12Mart

Mrt

Osmangazi – Ahi Hasan Ortaokulu öğrencileri, velileri ve personelleri; çevreyi korumak, duyarlılık yaratmak, temiz bir çevre oluşturmak ve engellilerin ihtiyaçlarını giderebilmek amacıyla "Pet Şişe ve Plastik Kapak Toplama Kampanyasına" katıldı.

Toplanan plastik şişe ve mavi kapaklar sayesinde bir kişiye daha tekerlekli sandalye umudu yaratmak için ellerinden geleni yapan miniklerimize, teşekkür ediyoruz.

Mrt

Evlerinizde ve çevrenizde bulduğunuz atık pilleri okulumuzda yer alan atık pil kutularına atarak hem çevreye hem de okulumuza katkıda bulunabilirsiniz.

Mrt

Okulumuz genelinde tüm sınıfların katılımı ile 02.03.2023 Perşembe günü deprem tatbikatı yapıldı. Yapılan tatbikat ile öğrencilere deprem öncesinde, deprem anında ve deprem sonrasında ne yapmaları gerektiği konusunda bilgiler verildi.

Tahliye planı dâhilinde yapılan tatbikat başarıyla sonuçlandı.

Su ile asit barışmaz

Bu tuzlar tatlanmaz

Bazlarda koklanmaz

Bunlar dikkatsiz kullanılmaz

Fen Bilimleri dersinde Esra Öğretmen ile 8A sınıfındayız. Mor lahana suyu ile asit-baz deneyi yaptık. Biz çok eğlendik. Renkli bir ders oldu.

6 A Sınıfı ''Puzzle Atölyesi'' Çalışmaları ile tatili değerlendirdi

Puzzle, Türkçe adıyla yapboz, bilinen en eski eğitici oyunlardan biridir.

Hem zevkli hem de eğitici. Haydi, Esra YILDIZALP Öğretmenimiz ile yapboza katılmak istiyorsanız bekliyoruz.

Sağlıklı, mutlu günler geleceğimizin teminatı siz değerli gençlerle olsun.

Deprem Bölgesine Yardım Kampanyamız Devam Ediyor.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü merkez üssü Pazarcık ilçesi olan bir deprem meydana geldi. 7,7'lik bu depremin ardından saat 13.24'te bir deprem daha meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan depremin büyüklüğü 7,6 olarak kaydedildi. Deprem nedeniyle ülkemiz büyük bir yıkım yaşadı.

Tophane İlkokulu ve Osmangazi – Ahi Hasan Ortaokulu olarak velilerimizin de desteğiyle yardım kampanyası başlattık.

Yardım kampanyası bünyesinde battaniye, kışlık kıyafet, ayakkabı, çocuk maması, çocuk bezi gibi ürünleri kolilere öğretmenlerimiz ve velilerimiz yerleştirdi.

Toplanan ürünler araçlarla Yardım Toplama Merkezine ulaştırıldı.

Yardım kampanyamız devam ediyor.

Ock