Osmangazi-Ahi Hasan Ortaokulu

02242208630
Pınarbaşı Mahallesi Bayramyeri Cad. No16 Osmangazi / BURSA
Vizyon
Seviyesi yüksek, insana yaraşır bir yaşam için; Eğitim öğretim hakkını kullanmak zorunda olan tüm öğrencilerimizin ve yola birlikte devam ettiğimiz tüm paydaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap veren nitelikli eğitim öğretim hizmetlerimizle, geleceğe bilgi, güven ve mutlulukla bakan bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrenciye saygı duymak. Toplam kalite doğrultusunda bütün öğrencilerimizi, yetenekleri doğrultusunda en iyi biçimde yetiştirmek.
Başarılar
(2023 Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları İlçe 3. sü - Şadi Ata CİHAN) (2022 Futbol İlçe 2. si) (2022 Oryantiring Türkiye Dördüncüsü) (2020 Karate Bursa 1.si - Gökçe Ada ve Nisanur Erişen) (2019 Oryantiring Türkiye Şampiyonu - Ayşen Saçlı) (2019 Tekvando Bursa 1.si - Nisanur Şahin) Bursa’nın en eski okullarından biri olan okulumuzun geçmişi başarılarla doludur. Sportif, kültürel, akademik ve sosyal alanda her türlü etkinlikte yer alan okulumuz, başarılarına başarı katmaya devam etmektedir.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Tophane İlkokulu misafirimiz oluyor. Osmangazi-Ahi Hasan Ortaokulu Sabahçı, Tophane İlkokulu Öğlenci
Osmangazi-Ahi Hasan Ortaokulu 08:00 - 13:05, Tophane İlkokulu 13:20 - 18:20
Doğalgaz (Kalorifer)
Ulaşım
Okulumuz, Pınarbaşı Parkı ile Garnizon Şehitliği arasında yer almaktadır. Heykel PTT’den de Tophane Durağı’ndan da 700 metre mesafede olup okulumuza 10 dakika yürüyüş ile ulaşılabilirsiniz.
Belediye otobüsü geçmemektedir.
Pınarbaşı Mahallesi Bayramyeri Cad. No:16 Osmangazi
700 metre
Kontenjan Bilgileri
Sayın Velilerimiz, e-devlet kapısı sisteminden İlköğretim Okulları Adrese Göre Kayıt Okulu Sorgulama (e-Kayıt) hizmet başlığından, 03 Temmuz 2023 Pazartesi günü itibariyle çocuklarınızın yerleştirildiği okulu öğrenebilirsiniz.
Oryantiring, Futbol, Voleybol, Bocce (Petank), Halk Oyunları, Dans
4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları
Proje Çalışmaları
eTwinning – (Dünden Bugüne Yansımalar) (My Pet Friend) (Mektup Arkadaşım) (Will You Dance With Me?) (Pilsiz Oyuncak Atölyesi) (Cemile´nin Gizemli Dünyası) (Kitapların Dünyası) (Famıly Actıvıtıes In A Pandemıc) (Kurtuluş Savaşındaki Kahraman Türk Kadınları)